Y-Host Domain regisztráció
Információs panel
Domain+Tárhely Akció
Ha először regisztrál nálunk domain nevet és webtárhelyet is rendel tőlünk, akkor az első domain regisztráció ára 2.400 Ft+Áfa helyett csak 2.000 Ft+Áfa 2 évre!
 
 Az akció részletei...
Domain Prepaid-Flotta Akció
Ha egyidejűleg 5 domaint regisztrál előrefizetés mellett, akkor a domain regisztrációt 2.400 Ft+Áfa helyett 2.200 Ft+Áfa áron, míg ha egyidejűleg legalább 10 domaint regisztrál, akkor minden domaint 2.200 Ft+Áfa áron regisztrálunk!
 
 Az akció részletei...
Domain Nagyker Kedvezmény
Ha már legalább 10 domainje a mi kezelésünkben áll, akkor minden további domain nevet 2.400 Ft+Áfa helyett 2.200 Ft+Áfa áron regisztrálunk Önnek 2 évre!
 
 A kedvezmény részletei...
 
 
akkreditált domain regisztrátor cég domain regisztrátor, így közvetítők nélkül regisztrálhat domaint gyorsan és alacsony áron.
Hasznos linkek
Ha meg szeretné nézni, hogy választott domain neve foglalt -e, akkor azt .hu domainek esetében itt teheti meg:
 
 Domain név foglaltság ellenőrzés
 
Nemzetközi (com/net/org/info) és külföldi (pl.: .cn, .de, .it) domain nevek foglaltságát itt ellenőrizheti:
 
 Külföldi domainek ellenőrzése
domain név regisztrálás Számoljon velünk! domain név regisztrálás
Kérdések-válaszok
Domain névvel kapcsolatos információk:

Mennyi ideig tart egy .hu domain regisztrációja?

A magyar szabályozás szerint először egy 14 napos várólistára kerül a regisztrálandó domain, majd ezt követően 1-2 napot vesz igénybe az elbírálása. Összességében így 15-16 nap alatt jegyezhető be egy .hu domain. Ha több igény is szerepel a várólistán ugyanarra a domain névre, akkor az időben hamarabb benyújtott igény teljesül alapszabályként.
Sürgős esetben megoldás lehet egy másodszintű közdomain (pl.: co.hu) vagy egy nemzetközi/külföldi domain (pl.: .com,.net,.org, .info,.eu,.cn) beregisztrálása, mert ezek szinte azonnal beregisztrálhatók, később pedig átirányíthatók az időközben bejegyzett .hu domainre.

A regisztrációs díjon kívül van más költség, ami a domain fenntartásakor felmerülhet?

Nálunk nincs. Több cég felszámol a regisztrációs díjon felül DNS-szolgáltatásra, átirányításra vagy egyszerűen csak fenntartásra további díjakat, nálunk azonban ezek díjmentes szolgáltatások, amennyiben a domaint mi regisztráltuk vagy regisztrátor váltás által a mi kezelésünkbe került.

Ékezettel vagy ékezet nélkül érdemes domaint regisztrálni?

Jelen pillanatban többen használják az ékezetmentes verziót, de egyre erősödik az ékezetes domainek használata is. Ha egy márkanevet szeretne felépíteni, esetleg reklámozza is domain nevét, akkor érdemes mindkét változatot lejegyezni, nehogy egy konkurens cég hasonló szolgáltatást indítson pl. a domain ékezetes verzióján és néhány Önhöz igyekvő látogató is hozzá érkezzen meg.

Egy tárhelyhez több domain név is kapcsolható?

Igen, a domain neveket díjmentesen arra a tárhelyre irányítjuk, amelyikre kéri.
Ha egy tárhelyen több weboldalt szeretne használni és mindegyikhez külön domaint kapcsolna, akkor erre kizárólag az Y-kombinált csomagunk ad lehetőséget, ahol több FTP hozzáféréssel fel lehet osztani a megrendelt tárhelyet és mindegyikhez külön domaint lehet kapcsolni. A többi tárhely csomagunkhoz azonban 1db FTP-hozzáférést adunk.


Tárhellyel kapcsolatos információk:

Milyen fáljnak kell feltétlenül szerepelni a tárhelyen egy weboldal megjelenítéséhez?

Alap esetben az index.php vagy az index.html nevű fájlokat keresi a szerver, így ezek hiányában nem jeleníti meg a weboldalt.

Mit tegyek, ha nem tudok kapcsolódni FTP-vel, mert "a kiszolgáló nem található"?

Valószínűleg a tűzfal blokkolja az FTP-zést, ezért kapcsolja ki a tűzfalat és próbálkozzon újra!

CMS rendszert szeretnék használni, lehetséges ez?

Természetesen igen, azonban több szempontból ezek kevésbé ajánlottak, mint egy saját fejlesztésű megoldás. Bővebb információval ezzel kapcsolatban ügyfélszolgálatunk szolgál.


Levelezéssel kapcsolatos információk:

Mekkora e-mail postafiók jár egy e-mail címhez?

100Mb postafiókonként, de igény esetén ez bővíthető.

Mi a kimenő levelek kiszolgálója"?

A helyi internetszolgáltató smtp szerverének címe, pl. mail.chello.hu a Chello esetében. Ha ez nem egyértelmű, akkor az internetszolgáltató ügyfélszolgálata meg tudja mondani a címet. Webmail használtához természetesen nem kell egyéb beállítás, ott mindent mi biztosítunk.websas.hu