Y-Host Domain regisztráció
Információs panel
Domain+Tárhely Akció
Ha először regisztrál nálunk domain nevet és webtárhelyet is rendel tőlünk, akkor az első domain regisztráció ára 2.400 Ft+Áfa helyett csak 2.000 Ft+Áfa 2 évre!
 
 Az akció részletei...
Domain Prepaid-Flotta Akció
Ha egyidejűleg 5 domaint regisztrál előrefizetés mellett, akkor a domain regisztrációt 2.400 Ft+Áfa helyett 2.200 Ft+Áfa áron, míg ha egyidejűleg legalább 10 domaint regisztrál, akkor minden domaint 2.200 Ft+Áfa áron regisztrálunk!
 
 Az akció részletei...
Domain Nagyker Kedvezmény
Ha már legalább 10 domainje a mi kezelésünkben áll, akkor minden további domain nevet 2.400 Ft+Áfa helyett 2.200 Ft+Áfa áron regisztrálunk Önnek 2 évre!
 
 A kedvezmény részletei...
 
 
akkreditált domain regisztrátor cég domain regisztrátor, így közvetítők nélkül regisztrálhat domaint gyorsan és alacsony áron.
Hasznos linkek
Ha meg szeretné nézni, hogy választott domain neve foglalt -e, akkor azt .hu domainek esetében itt teheti meg:
 
 Domain név foglaltság ellenőrzés
 
Nemzetközi (com/net/org/info) és külföldi (pl.: .cn, .de, .it) domain nevek foglaltságát itt ellenőrizheti:
 
 Külföldi domainek ellenőrzése
domain név regisztrálás Számoljon velünk! domain név regisztrálás
Domain regisztráció
Cégünk akkreditált domain regisztrátorként közvetlenül - és így a lehető leggyorsabban - képes elindítani a .hu végződésű domainek regisztrációját. Árainkat mindemellett jóval a piaci ár alatt tudjuk tartani és folyamatos akciókkal, kedvezményekkel honoráljuk visszatérő ügyfeleinket.

Nemzetközi domain nevek (.com, .net, .info, .org), valamint a .eu, .cn, .de, .cc és más külföldi domainek regisztrációját olyan online rendszeren keresztül végezzük, amely azonnali bejegyzést és használatba vételt tesz lehetővé.
Áraink* néhány fontosabb domaintérre:

.hu domainek:
.com/net/org/info:
.cn (kínai domain), .de (német domain):
.eu domainek:

2.400Ft/2év, utána 1900Ft/év
2.900Ft/év
2.900Ft/év
2.800Ft/év

* A feltüntetett árak az Áfát (25%) nem tartalmazzák.

Minden nálunk regisztrált domain ingyenesen átirányítható másik szerverre is vagy díjmentesen "parkoltatható" nálunk, amíg a tulajdonos nem kívánja használni. A DNS-eket igény szerint állítjuk be, alap esetben a sajátunkra (szintén díjmentesen). A feltüntetett árakon felül tehát semmilyen költség nem terheli ügyfeleinket a domain regisztrációkkal kapcsolatban!
Y-Host domain regisztráció
Általános információk:

A regisztráció elindítása után a domain név egy ún. kéthetes várólistára kerül, majd egy kb. 3 napos elbírálási időszak után kerül a megrendelő tulajdonába. A .hu domain regisztráció első díja 2 évre vonatkozik, ezt követően évente szükséges a regisztrációt meghosszabbítani. Külföldi ill. nemzetközi domain nevek (például .com, .net, .info) esetében általában 1 évre szól a regisztráció és szintén évente szükséges hosszabbítani.
A hosszabítási díj mindig az évforduló lejárta előtt esedékes, melyről számlát küldünk. A regisztrációs számla késedelmes befizetése akár a domain név elvesztéséhez is vezethet, azonban előbb egy törlés előtti parkolás állapotába kerül, mely időszak alatt a domain név már nem használható, viszont a tulajdonjog megmarad további 60 napig. Ha ezen időszak alatt beérkezik a regisztrációs díj, akkor a domain név újra az eredeti tulajdonos használatába kerül vissza, egyébként felszabadul.
A domain név regisztráció díját ezért nyomatékosan kérjük időben kiegyenlíteni, hogy a fent részletezett eljárást és az azzal járó kockázatokat, ill. költségeket el lehessen kerülni!
 
websas.hu