Y-Host Domain regisztráció
Információs panel
Domain+Tárhely Akció
Ha először regisztrál nálunk domain nevet és webtárhelyet is rendel tőlünk, akkor az első domain regisztráció ára 2.400 Ft+Áfa helyett csak 2.000 Ft+Áfa 2 évre!
 
 Az akció részletei...
Domain Prepaid-Flotta Akció
Ha egyidejűleg 5 domaint regisztrál előrefizetés mellett, akkor a domain regisztrációt 2.400 Ft+Áfa helyett 2.200 Ft+Áfa áron, míg ha egyidejűleg legalább 10 domaint regisztrál, akkor minden domaint 2.200 Ft+Áfa áron regisztrálunk!
 
 Az akció részletei...
Domain Nagyker Kedvezmény
Ha már legalább 10 domainje a mi kezelésünkben áll, akkor minden további domain nevet 2.400 Ft+Áfa helyett 2.200 Ft+Áfa áron regisztrálunk Önnek 2 évre!
 
 A kedvezmény részletei...
 
 
akkreditált domain regisztrátor cég domain regisztrátor, így közvetítők nélkül regisztrálhat domaint gyorsan és alacsony áron.
Hasznos linkek
Ha meg szeretné nézni, hogy választott domain neve foglalt -e, akkor azt .hu domainek esetében itt teheti meg:
 
 Domain név foglaltság ellenőrzés
 
Nemzetközi (com/net/org/info) és külföldi (pl.: .cn, .de, .it) domain nevek foglaltságát itt ellenőrizheti:
 
 Külföldi domainek ellenőrzése
domain név regisztrálás Számoljon velünk! domain név regisztrálás
Céginfo
Cégünk 2003-ban alakult tárhely cég néven.
Eredetileg szoftverfejlesztés volt a fő profilunk, amit kiegészített a domain regisztráció és a tárhely szolgáltatás. 2004-ben bővítettük tevékenységi körünket az online reklám rendszerek üzemeltetésével, amelyek elsősorban átkattintás alapon működnek. Ma már ezek naponta több millió banner- és szöveges link megjelenést szolgálnak ki.
Reklámfelületekeinken -részben a kontroll miatt- saját hirdetéseket is futtattunk, melynek következtében egyre több olyan ügyfelünk lett, akik nem szoftvert, hanem csupán tárhelyet rendeltek és ehhez domaint is regisztráltak.

Saját szervereket már a kezdetektől fogva üzemeltettünk, így a tapasztalataink bővülésével és gyakorlott rendszergazdák közreműködésével kialakítottuk azt a modellt, amely biztonságos körülmények között tömeges hosztolást is lehetővé tett. 2005-ben átszerveztük a céget és a szoftverfejlesztési megbízásokat már más vállalkozásoknak adtuk tovább, hogy a tárhelyszolgáltatásra és a domain regisztráció hatékony és versenyképes megszervezésére koncentrálhassunk. Akkreditált regisztrátorok lettünk és a külföldi domain regisztrációkhoz külföldi regisztrátorokkal léptünk kapcsolatba.
2006-ban pl. Magyarországon valószínűleg elsőként közvetlenül szerződtünk le az egyik legnagyobb kínai domain regisztrátor céggel.

Stratégiánk fontos része, hogy ügyfeleinket különös gondossággal tartsuk számon, és a visszatérő, megbízható partnereket kedvezményekben részesítsük, adott esetben megelőlegezzük a bizalmat pl. egy-egy sürgős domain regisztráció esetén. Pozitív hozzáállásunk általában pozitív fogadtatásra talál.
tárhely szolgáltató
Cégadatok:

Cég neve:
Székhelye:
Alapítás éve:
Cégjegyzék száma:
Bankszámla száma:
tárhely cég
1123 Budapest, Alkotás u.3. a/3.
2003
01-09-720082
10700457-27936009-51100005 (CIB Bank)
 
websas.hu